Donatie aan vogelopvang

Omdat wij willen dat elke valkparkiet goed terecht komt verschaffen wij al voor de aankoop veel informatie over het houden van valkparkieten. Helaas  is het nog steeds het geval dat er vogels in Nederland zijn die niet goed verzorgt worden of om een andere reden extra aandacht nodig hebben.

Gelukkig zijn er veel mensen met een groot hart die de vogels helpen. Al enige tijd volgen wij Alison van Kromsnavelopvang te Leerdam en zien wij hoe een kleine opvang toch veel kan betekenen.
Er zijn geen subsidies voor deze opvang, alles wordt uit eigen zak betaald. De vogels zie je goed verzorgt worden en helemaal opknappen. Tijd om iets goeds te doen voor deze opvang. Uiteraard is dit in overleg gegaan.

Wat gaan wij doen?
Om deze kleine opvang te steunen gaan wij dit jaar van elk jong die wij verkopen €1.50 doneren. Het eindbedrag storten wij aan het einde van het kweekseizoen.

Wat kunnen jullie doen?
Onze facebookpagina en website wordt gevolgd door vogelliefhebbers. Wellicht zijn er ook mensen bij die ook iets kleins kunnen missen. Op de onderstaande pagina kan je het hele verhaal lezen over de opvang en een kleine donatie doen om te steunen. Minimale donatie die mogelijk is op de website is €5,-.

Voor degenen die het leuker vinden om iets bij te dragen in de vorm van spullen is het mogelijk om iets op te sturen. Denk hierbij aan speeltjes die niet verroest zijn of dichte verpakkingen van voer. Stuur ons hiervoor een bericht.

Donatiepagina
Hieronder kan je het hele verhaal lezen en op een veilige manier een (anonieme) donatie doen.
https://www.doneeractie.nl/kromsnavel-opvang-leerdam/-27703

Ben jij ook enthousiast geraakt om mee te helpen? 😁

Laatste donaties:
Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Bedankt!

Als er vragen zijn, horen we het graag!

Klik hier voor een Facebook bericht
Facebook Messenger

Of mail naar info@hobbykwekerijsephora.nl

Delen via:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •