Contact

Wij zijn twee kwekers (bij valkparkieten heet het niet fokken maar kweken) die kweken vanuit de locaties Wieringerwaard en Hippolytushoef. Wij zijn dus geen winkel. Om privacy redenen geven wij niet onze telefoonnummers en ons exacte adres.

Wij kijken regelmatig onze inbox na op mail. Je kan ons mailen op info@hobbykwekerijsephora.nl of vul het onderstaande formulier in.

Laatste nieuws

Augustus/september valkparkiet mannen te koop. Klik hier

05-06 Geïnteresseerden die een valkparkiet zoeken kunnen kijken in de map en klikken op de afbeelding voor de informatie.

01-06 De post voor 6 DNA geslachtstesten is onderweg. Wij hopen eind deze week of begin volgende week de resultaten binnen te hebben. Vervolgens plaatsen wij de jongen online die gereserveerd kunnen worden. De uitleg hoe je kan reserveren zal erbij staan. Momenteel is er niks te koop.

03-05 De eerste jongen zijn inmiddels uit het ei. Over 2 weken verwachten wij alweer de volgende eieren uit. Als de jongen 4 weken oud zijn kunnen ze pas gereserveerd worden. Hoe dat moet lees je dan in het bijhorende bericht op deze website of op Facebook.
Momenteel hebben wij dan ook niks te koop.

Algemene informatie:
Heb je interesse in een valkparkiet lees dan eerst de basis informatie door die wij hebben geschreven.
Een wachtlijst hebben wij dus niet. Indien je geïnteresseerd bent is het handigste om de facebookpagina te blijven volgen!

Wil je onze aanbevelingen zien? Bekijk dan onze aanbevelingen/reviews pagina.

Klik hier voor een Facebook bericht
Facebook Messenger

Delen via:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •