Reserveren/te koop

Let op: handopfok toepassen om tam te maken is in Nederland verboden evenals het verkopen van niet zelfstandige valkparkieten. Wij houden ons aan de wet. Dus al onze jonge vogels gaan pas weg als ze zelf kunnen eten en worden niet als handopfok verkocht.

Hoe kun je bij ons een jong reserveren?
Natuurlijk vermelden we het op Facebook als er eieren zijn en als deze zijn uitgekomen. Na een week hopen we dan wat meer te kunnen weten over de mutatie en het geslacht. Als we dit zeker weten (geslachtsbepaling adhv mutatie is niet altijd mogelijk) kan het jong gereserveerd worden. Meestal zijn ze dan rond de 4 weken oud.
Reserveren vooraf is niet mogelijk. Dit om teleurstelling te voorkomen. We hebben dus altijd een actueel aanbod.
Als er bij een foto staat dat de valkparkiet gereserveerd/verkocht kan worden dan staat daar ook bij op welke manier. Klik hiervoor dan op de gewenste foto. Uiteraard stellen wij nog wat vragen om te beoordelen of de valkparkiet een geschikt huisje krijgt. Als de valkparkieten rond de 8 weken oud zijn mogen ze naar een nieuwe eigenaar.


Te reserveren/te koop
Is het je eerste valkparkiet die je wilt kopen? Lees dan eerst even deze basis informatie door.

Laatste nieuws

22-05 De eerste jongen staan op Facebook in dit album! Klik op de gewenste foto voor meer informatie. Kan je niet via Facebook reageren stuur ons dan een e-mail op info@hobbykwekerijsephora.nl met de gewenste foto + jouw verhaal.

13-05 De jongen zijn inmiddels geplukt van enkel veertjes en die worden opgestuurd om te kijken wat het geslacht is. Over ongeveer 1/2 weken komen ze pas online met een bericht hoe je kan aangeven of je geïnteresseerd bent. Vooraf reserveren is niet mogelijk en momenteel zijn er ook geen valkparkieten te koop.

27-04 Helaas hebben wij wat pech gekend, maar gelukkig zien wij de overige jongen goed groeien!
De eerste jongen hebben de ogen open en zijn geringd met ringen van een vogelbond. Over ongeveer 3 weken komen ze pas online met een bericht hoe je kan aangeven of je geïnteresseerd bent. Vooraf reserveren is niet mogelijk en momenteel zijn er ook geen valkparkieten te koop.

15-04
Op 1e Paasdag is het eerste eitje uitgekomen. Wij verwachten van enkele koppels dat binnen 2 weken de anderen uitkomen. Als ze vier weken oud zijn komen ze pas online met een bericht hoe je kan aangeven of je geïnteresseerd bent. Vooraf reserveren is niet mogelijk en momenteel zijn er ook geen valkparkieten te koop.

Delen via:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •