Reserveren/te koop

Let op: handopfok toepassen om tam te maken is in Nederland verboden evenals het verkopen van niet zelfstandige valkparkieten. Wij houden ons aan de wet. Dus al onze jonge vogels gaan pas weg als ze zelf kunnen eten en worden niet als handopfok verkocht.

Hoe kun je bij ons een jong reserveren?
Natuurlijk vermelden we het op Facebook als er eieren zijn en als deze zijn uitgekomen. Na een week hopen we dan wat meer te kunnen weten over de mutatie en het geslacht. Als we dit zeker weten (geslachtsbepaling adhv mutatie is niet altijd mogelijk) kan het jong gereserveerd worden. Meestal zijn ze dan rond de 4 weken oud.
Reserveren vooraf is niet mogelijk. Dit om teleurstelling te voorkomen. We hebben dus altijd een actueel aanbod.
Als er bij een foto staat dat de valkparkiet gereserveerd/verkocht kan worden dan staat daar ook bij op welke manier. Klik hiervoor dan op de gewenste foto. Uiteraard stellen wij nog wat vragen om te beoordelen of de valkparkiet een geschikt huisje krijgt. Als de valkparkieten rond de 8 weken oud zijn mogen ze naar een nieuwe eigenaar.


Te reserveren/te koop
Is het je eerste valkparkiet die je wilt kopen? Lees dan eerst even deze basis informatie door.

07-09 De eerste eieren liggen er. Dat gaat nog een drietal weken duren voordat die uitkomen. Als ze ong. vier weken oud zijn komen ze op de pagina. Dan kan iedereen reageren. Uiteraard stellen wij dan nog wel wat vragen aan geïnteresseerde om te zien hoe er later voor gezorgd wordt. Een wachtlijst hebben wij dus niet. Indien je geïnteresseerd bent is het handigste om de facebookpagina te blijven volgen!

24-08 Linda heeft de broedblokken weer opgehangen.
Als alles naar wens gaat zal over 2/3 weken de eerste eieren komen. Uiteraard is het dan nog een 3tal weken broeden voordat de eerste jongen er zijn.
Omdat het binnengedeelte bij Linda nog niet klaar is kunnen koppels nu niet apart gezet worden. Dit heeft tot gevolg dat wij niet de splitten en geslachten met zekerheid kunnen geven. De geslachten laten wij daarom bij alle jongen testen. In de loop van de weken zullen wij jullie op de hoogte houden of het naar wens gaat.  Reserveren vooraf is overigens niet mogelijk.

29-06 Na de verhuizing van Rianne is Linda ook verhuist. Op dit moment wordt er nog gewerkt aan de ruimte waar de kweekkooien komen. De verwachting is dat in augustus de blokken worden opgehangen als de vogels in goede gezondheid zijn.


Donatie einde broedseizoen 2018
Van elke valkparkiet die wij in broedseizoen 2018 verkochten doneerde wij €1,50 aan Kromsnavelopvang te Leerdam. . Op ons initiatief is deze pagina gemaakt zodat je meer uitleg kan vinden. Wil je zelf (anoniem) doneren dan kan dat via: https://www.doneeractie.nl/kromsnavel-opvang-leerdam/-27703. Wil je op de hoogte gehouden worden wat er mee gekocht wordt stuur ons dan een bericht. Bedankt!

Overzicht laatste donatie’s.
Geld inzamelen | Doneeractie.nl


 

 

Delen via:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •