Reserveren/te koop

Let op: handopfok toepassen om tam te maken is in Nederland verboden evenals het verkopen van niet zelfstandige valkparkieten. Wij houden ons aan de wet. Dus al onze jonge vogels gaan pas weg als ze zelf kunnen eten en worden niet als handopfok verkocht.

Hoe kun je bij ons een jong reserveren?
Natuurlijk vermelden we het op Facebook als er eieren zijn en als deze zijn uitgekomen. Na een week hopen we dan wat meer te kunnen weten over de mutatie en het geslacht. Als we dit zeker weten (geslachtsbepaling adhv mutatie is niet altijd mogelijk) kan het jong gereserveerd worden. Meestal zijn ze dan rond de 4 weken oud.
Reserveren vooraf is niet mogelijk. Dit om teleurstelling te voorkomen. We hebben dus altijd een actueel aanbod.
Als er bij een foto staat dat de valkparkiet gereserveerd/verkocht kan worden dan staat daar ook bij op welke manier. Klik hiervoor dan op de gewenste foto. Uiteraard stellen wij nog wat vragen om te beoordelen of de valkparkiet een geschikt huisje krijgt. Als de valkparkieten rond de 8 weken oud zijn mogen ze naar een nieuwe eigenaar.


Te reserveren/te koop
Is het je eerste valkparkiet die je wilt kopen? Lees dan eerst even deze basis informatie door.

Laatste nieuws

Augustus/september valkparkiet mannen te koop. Klik hier

05-06 Geïnteresseerden die een valkparkiet zoeken kunnen kijken in de map en klikken op de afbeelding voor de informatie.

01-06 De post voor 6 DNA geslachtstesten is onderweg. Wij hopen eind deze week of begin volgende week de resultaten binnen te hebben. Vervolgens plaatsen wij de jongen online die gereserveerd kunnen worden. De uitleg hoe je kan reserveren zal erbij staan. Momenteel is er niks te koop.

03-05 De eerste jongen zijn inmiddels uit het ei. Over 2 weken verwachten wij alweer de volgende eieren uit. Als de jongen 4 weken oud zijn kunnen ze pas gereserveerd worden. Hoe dat moet lees je dan in het bijhorende bericht op deze website of op Facebook.
Momenteel hebben wij dan ook niks te koop.

06-04 Binnen een week verwachten wij het eerste jong. Als die 4 weken oud is en wij weten het geslacht komt deze op de website en op Facebook te staan. Nu hebben wij niks te koop, ook geen volwassen vogels. Ben je geïnteresseerd blijf dan de website volgen of de Facebookpagina. Wij hebben geen wachtlijst en kunnen ook niet mensen persoonlijk op de hoogte houden.

09-03 De eerste 2 broedblokken zijn opgehangen. Hopelijk over 5 weken het eerste jong uit ei. Laatste nieuws komt hier. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

22-01 Gezien de Corona situatie kweken wij waarschijnlijk met minder koppels of pas later in het seizoen

Dit nieuws komt hier en op Facebook te staan. Momenteel is er ook niks te koop. Vooraf reserveren is bij ons niet mogelijk. Wij bieden nl in de kweektijd altijd een actueel aanbod.

Delen via:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •