Reserveren/te koop

Let op: handopfok toepassen om tam te maken is in Nederland verboden evenals het verkopen van niet zelfstandige valkparkieten. Wij houden ons aan de wet. Dus al onze jonge vogels gaan pas weg als ze zelf kunnen eten en worden niet als handopfok verkocht.

Hoe kun je bij ons een jong reserveren?
Natuurlijk vermelden we het op Facebook als er eieren zijn en als deze zijn uitgekomen. Na een week hopen we dan wat meer te kunnen weten over de mutatie en het geslacht. Als we dit zeker weten (geslachtsbepaling adhv mutatie is niet altijd mogelijk) kan het jong gereserveerd worden. Meestal zijn ze dan rond de 4 weken oud.
Reserveren vooraf is niet mogelijk. Dit om teleurstelling te voorkomen. We hebben dus altijd een actueel aanbod.
Als er bij een foto staat dat de valkparkiet gereserveerd/verkocht kan worden dan staat daar ook bij op welke manier. Klik hiervoor dan op de gewenste foto. Uiteraard stellen wij nog wat vragen om te beoordelen of de valkparkiet een geschikt huisje krijgt. Als de valkparkieten rond de 8 weken oud zijn mogen ze naar een nieuwe eigenaar.


Te reserveren/te koop
Is het je eerste valkparkiet die je wilt kopen? Lees dan eerst even deze basis informatie door.

Laatste nieuws

06-09 In dit album komen de nieuwe valkparkieten weer te staan binnen enkele weken. Klik op de foto om te zien of ze nog beschikbaar zijn. En hier is ons te koop album.

07-07 Enkele nieuwe jongen staan/komen op Facebook in dit album! Klik op de gewenste foto voor meer informatie. Kan je niet via Facebook reageren stuur ons dan een e-mail op info@hobbykwekerijsephora.nl met de gewenste foto + jouw verhaal.

22-05 De eerste jongen staan op Facebook in dit album! Klik op de gewenste foto voor meer informatie (*update* indien de map leeg is dan is er momenteel niks te reserveren. Kijk ook naar de sluitingsdatum). Kan je niet via Facebook reageren stuur ons dan een e-mail op info@hobbykwekerijsephora.nl met de gewenste foto + jouw verhaal.

Delen via:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •