Reserveren/te koop

Let op: handopfok toepassen om tam te maken is in Nederland verboden evenals het verkopen van niet zelfstandige valkparkieten. Wij houden ons aan de wet. Dus al onze jonge vogels gaan pas weg als ze zelf kunnen eten en worden niet als handopfok verkocht.

Hoe kun je bij ons een jong reserveren?
Natuurlijk vermelden we het op Facebook als er eieren zijn en als deze zijn uitgekomen. Na een week hopen we dan wat meer te kunnen weten over de mutatie en het geslacht. Als we dit zeker weten (geslachtsbepaling adhv mutatie is niet altijd mogelijk) kan het jong gereserveerd worden. Meestal zijn ze dan rond de 4 weken oud.
Reserveren vooraf is niet mogelijk. Dit om teleurstelling te voorkomen. We hebben dus altijd een actueel aanbod.
Als er bij een foto staat dat de valkparkiet gereserveerd/verkocht kan worden dan staat daar ook bij op welke manier. Klik hiervoor dan op de gewenste foto. Uiteraard stellen wij nog wat vragen om te beoordelen of de valkparkiet een geschikt huisje krijgt. Als de valkparkieten rond de 8 weken oud zijn mogen ze naar een nieuwe eigenaar.


Te reserveren/te koop
Is het je eerste valkparkiet die je wilt kopen? Lees dan eerst even deze basis informatie door.

Laatste update:

Rond maart/april gaan we allebei weer kweken. Wanneer precies is lastig aan te geven, we zijn daarbij afhankelijk van het weer en de temperatuur. Uiteraard houden we jullie op de hoogte dus blijf ons vooral volgen! Ook plaatsen we regelmatig tips, informatie en foto’s en zullen we nog een win actie houden op onze Facebookpagina.

November – De eerste valkparkieten die gereserveerd kunnen worden staan in dit foto-album.
Klik op een foto om de omschrijving te lezen en wat je moet doen. Stuur ons een foto van het gewenste valkje en vertel wat meer over jezelf.
Mail ons dan op info@hobbykwekerijsephora.nl.

28-10 De eerste DNA testen zijn onderweg, het zal 5-8 werkdagen duren voordat de uitslagen binnen zijn.

21-10 We verwachten nog 1 jong uit het ei en dat zal de laatste zijn voor dit jaar. De oudste zijn nu 4 weken oud en van een paar zijn al de veren opgestuurd om te laten testen in een laboratorium. De verwachting is dat wij over ong. 10 werkdagen daarvan de uitslag hebben. Vervolgens komen ze op de pagina te staan en kunnen ze gereserveerd worden. Momenteel is er niks te koop of te reserveren.


Donatie einde broedseizoen 2018
Van elke valkparkiet die wij in broedseizoen 2018 verkochten doneerde wij €1,50 aan Kromsnavelopvang te Leerdam. . Op ons initiatief is deze pagina gemaakt zodat je meer uitleg kan vinden. Wil je zelf (anoniem) doneren dan kan dat via: https://www.doneeractie.nl/kromsnavel-opvang-leerdam/-27703. Wil je op de hoogte gehouden worden wat er mee gekocht wordt stuur ons dan een bericht. Bedankt!

Overzicht laatste donatie’s.
Geld inzamelen | Doneeractie.nl


 

 

Delen via:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •